Norsk Tipping åpner for nettpoker

Tippesjef Reidar Nordby har snudd helt rundt når det gjelder statlig nettpoker. Nå vil han kopiere Sveriges suksess. De har nemlig kapret 20 prosent av nettpokermarkedet siden de startet opp. Det har fått Nordby til å se mer klingende mynt rulle inn i Norsk Tippings allerede overfylte pengebinge.

– jeg har gått fra undring til beundring, sier Reidar Nordby til Verdens Gang.Dermed har den administrerende direktøren i Norsk Tipping snudd på den berømte femøringen. Tidligere i år var direktøren negativ til nettpoker. Nå innrømmer han overfor VG at han var altfor bastant.

Norsk Tipping åpner for nettpoker

Nå har tippesjefen nettopp vært på befaring hos söta bror, Svenska Spel, som åpnet sin nettpoker-portal i slutten av mars.

– Jeg er på glid og holder døren på gløtt for at vi som ansvarlig spilloperatør kommer med det samme tilbudet med den solide kontrollfunksjon og spillbekrensning som er lagt inn. Dette er spilleansvarlighet satt i system og som vi liker, sier Reidar Nordby til VG.

Han ønsker ikke spekulere når eventuelt Norsk Tipping lanserer sin egen nettpoker. Det er det styret i Norsk Tipping og Kulturdepartementet som må avgjøre.

Svenska Spel har hatt enorm suksess med sin nettpoker-portal. Ved månedsskiftet mai/juni var de oppe i 65.000 kunder – dobbelt så mange som Unibet har i Sverige. Målsetningen til svenskene er å erobre 25 prosent av markedet. Allerede nå har de kapret 20 prosent.

Leave a Comment